Film-Tech Cinema Systems
Film-Tech Forum


Post New Topic  Post A Reply
my profile | my password | register | search | faq & rules | forum home
  next oldest topic   next newest topic
» Film-Tech Forum   » Operations   » Digital Cinema Forum   » IMS 2000 Barco installation issue

   
Author Topic: IMS 2000 Barco installation issue
Michal Matys
Film Handler

Posts: 44
From: Prague, Czech Republic
Registered: Nov 2014


 - posted 09-21-2017 10:20 AM      Profile for Michal Matys     Send New Private Message       Edit/Delete Post 
Hi everyone,

I started installing new IMS 2000, first one I installed went with no issues, marriage succesfull immideatly.

I am having trouble with second one, I can not marry the board with projector whatsoever. I can connect to the IMS, to the projector without issues.

I tried the 1st IMS in this projector as well and it married without issues.

Anyone had marriage issues on IMS? What procedure you do before you marry? Do you change IPS or leave both on default?

Thank you

Michal

 |  IP: Logged

Steve Guttag
We forgot the crackers Gromit!!!

Posts: 11706
From: Annapolis, MD
Registered: Dec 1999


 - posted 09-21-2017 10:45 AM      Profile for Steve Guttag   Email Steve Guttag   Send New Private Message       Edit/Delete Post 
Since you say that you tried the other unit and it married without issue, I suspect that you have a bad IMS2000 rather than a projector issue at all. Contact your dealer (or Dolby) about getting it replaced as a DOA.

 |  IP: Logged

Marcel Birgelen
Film God

Posts: 2208
From: Maastricht, Limburg, Netherlands
Registered: Feb 2012


 - posted 09-21-2017 05:40 PM      Profile for Marcel Birgelen   Email Marcel Birgelen   Send New Private Message       Edit/Delete Post 
Like Steve mentioned, you probably got a bad IMS. Then again, any error messages you're getting might be helpful.

 |  IP: Logged

Michal Matys
Film Handler

Posts: 44
From: Prague, Czech Republic
Registered: Nov 2014


 - posted 09-22-2017 12:54 AM      Profile for Michal Matys     Send New Private Message       Edit/Delete Post 
Hi,

We figured it out. We had to add the projector in ims device manager, after that, certainity (or how is te auto detected projector called) appeared and after reboot we were able to do the marriage not problem.

Strange is that in manual it says it should be detected automaticly - as it was with the first unit.

 |  IP: Logged



All times are Central (GMT -6:00)  
Post New Topic  Post A Reply Close Topic    Move Topic    Delete Topic    next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:



Powered by Infopop Corporation
UBB.classicTM 6.3.1.2

The Film-Tech Forums are designed for various members related to the cinema industry to express their opinions, viewpoints and testimonials on various products, services and events based upon speculation, personal knowledge and factual information through use, therefore all views represented here allow no liability upon the publishers of this web site and the owners of said views assume no liability for any ill will resulting from these postings. The posts made here are for educational as well as entertainment purposes and as such anyone viewing this portion of the website must accept these views as statements of the author of that opinion and agrees to release the authors from any and all liability.

© 1999-2018 Film-Tech Cinema Systems, LLC. All rights reserved.