Film-Tech Cinema Systems
Film-Tech Forum


Post New Topic  Post A Reply
my profile | my password | register | search | faq & rules | forum home
  next oldest topic   next newest topic
» Film-Tech Forum   » Operations   » Digital Cinema Forum   » Switch to HDMI on intemission playlist on IMS1000

   
Author Topic: Switch to HDMI on intemission playlist on IMS1000
Gunnar Asgeirsson
Film Handler

Posts: 63
From: Iceland
Registered: Jul 2006


 - posted 06-13-2017 11:50 AM      Profile for Gunnar Asgeirsson   Email Gunnar Asgeirsson   Send New Private Message       Edit/Delete Post 
I was wondering, is it possible to switch to HDMI input (slide show) once the intermission playlist start (10 min of black video) and switch back when this 10 min of black is finish?

When i try this and switch to hdmi it seems the playlist eject completely. I was going to save me some work having to export the slideshow to video and converting it to DCP and let the digital signage system display the slideshow from hdmi in.

 |  IP: Logged

Carsten Kurz
Film God

Posts: 3793
From: Cologne, NRW, Germany
Registered: Aug 2009


 - posted 06-14-2017 08:31 PM      Profile for Carsten Kurz   Email Carsten Kurz   Send New Private Message       Edit/Delete Post 
Maybe this works with live events only?

- Carsten

 |  IP: Logged

Dave Macaulay
Film God

Posts: 2141
From: Toronto, Canada
Registered: Apr 2001


 - posted 06-16-2017 05:56 AM      Profile for Dave Macaulay   Email Dave Macaulay   Send New Private Message       Edit/Delete Post 
More security bs... you can't have a playlist loaded and be in alt content on integrated servers. Nuts, because many projectors have DVI inputs and nothing prevents selecting one and a nonsync sound source while a playlist is running or paused. You are out of luck with an ICMP or projector without DVI inputs though.

 |  IP: Logged

Mark Gulbrandsen
Resident Trollmaster

Posts: 16234
From: Bountiful, Utah
Registered: Jun 99


 - posted 06-16-2017 12:05 PM      Profile for Mark Gulbrandsen   Email Mark Gulbrandsen   Send New Private Message       Edit/Delete Post 
You can do this with the SX-3000's via the play list. Almost all my customers do it.

Mark

 |  IP: Logged

Dave Macaulay
Film God

Posts: 2141
From: Toronto, Canada
Registered: Apr 2001


 - posted 06-17-2017 06:11 PM      Profile for Dave Macaulay   Email Dave Macaulay   Send New Private Message       Edit/Delete Post 
It may be possible, things change in updates and that may have been requested. Try it!
What projector? You can change to a DVI input during a server show if you want to. If you have them.

 |  IP: Logged



All times are Central (GMT -6:00)  
Post New Topic  Post A Reply Close Topic    Move Topic    Delete Topic    next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:



Powered by Infopop Corporation
UBB.classicTM 6.3.1.2

The Film-Tech Forums are designed for various members related to the cinema industry to express their opinions, viewpoints and testimonials on various products, services and events based upon speculation, personal knowledge and factual information through use, therefore all views represented here allow no liability upon the publishers of this web site and the owners of said views assume no liability for any ill will resulting from these postings. The posts made here are for educational as well as entertainment purposes and as such anyone viewing this portion of the website must accept these views as statements of the author of that opinion and agrees to release the authors from any and all liability.

© 1999-2018 Film-Tech Cinema Systems, LLC. All rights reserved.