Film-Tech Cinema Systems
Film-Tech Forum


Post New Topic  Post A Reply
my profile | my password | register | search | faq & rules | forum home
  next oldest topic   next newest topic
» Film-Tech Forum   » Operations   » Film Handlers' Forum   » Dolby CP750

   
Author Topic: Dolby CP750
Doug Rynard
Film Handler

Posts: 4
From: Greensburg, IN
Registered: Jul 2012


 - posted 05-26-2017 04:12 PM      Profile for Doug Rynard   Email Doug Rynard   Send New Private Message       Edit/Delete Post 
I am having an issue with our Dolby CP 750 sound completely dropping our for couple of seconds and then coming back on. Is anyone else having this issue. I am trying to narrow down what could be causing this but its so random I have no idea when or how frequently it happens.

 |  IP: Logged



All times are Central (GMT -6:00)  
Post New Topic  Post A Reply Close Topic    Move Topic    Delete Topic    next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:



Powered by Infopop Corporation
UBB.classicTM 6.3.1.2

The Film-Tech Forums are designed for various members related to the cinema industry to express their opinions, viewpoints and testimonials on various products, services and events based upon speculation, personal knowledge and factual information through use, therefore all views represented here allow no liability upon the publishers of this web site and the owners of said views assume no liability for any ill will resulting from these postings. The posts made here are for educational as well as entertainment purposes and as such anyone viewing this portion of the website must accept these views as statements of the author of that opinion and agrees to release the authors from any and all liability.

© 1999-2018 Film-Tech Cinema Systems, LLC. All rights reserved.