Film-Tech Cinema Systems
Film-Tech Forum


Post New Topic  Post A Reply
my profile | my password | register | search | faq & rules | forum home
  next oldest topic   next newest topic
» Film-Tech Forum   » Operations   » Film Handlers' Forum   » Smart SR135 and SR300 missing "black boxes" and pre-amp setup

   
Author Topic: Smart SR135 and SR300 missing "black boxes" and pre-amp setup
Luciano Brigite
Master Film Handler

Posts: 277
From: Sao Paulo, SP, Brazil
Registered: Jan 2002


 - posted 08-26-2004 02:28 PM      Profile for Luciano Brigite   Email Luciano Brigite   Send New Private Message       Edit/Delete Post 
Hello,
I know that it's not polite to ask the magician how the magic is done by I'm lost here..
I got from a junk cleanout from a theatre 2 Smart SR135 and one SR300, all of them are very messed up one of the SR135 and the SR 300 are missing the "black boxes" ,the matrix board on both and one other I didn't figure out what it is in the SR300. one of the SR135 has blown ic's in the preamp circuit and on the other,the IC's where replaced by other type and there are 4 tripots(2 per channel) that aren't part of the A-chain setup where messed up,I replaced the IC's but the sound comming out of them isn't very good,I believe these Tp's have something to do,so the question here is.. how to set them up for proper signal pre-amp'ing?
Now regarding the missing modules.. the only one that's left ,in one of the SR135 seems to be defective too because the surround is dead and the little signal that comes out of it is nothing more than "belchs and farts" in the L/C/R channels( sorry using such terms but that's what descibes better what I'm getting out of it), I know that those modules are the secret of those processors but I'm at a loss with them and would like to have at least one 135 and the 300 back to work and would like to know what I can do to try and fix the remaining module or what I'd assembly to replace the missing module(s) on the other two processors..or where I'd try to look for those modules.

Edit:
Decided to gut the units and keeps the cases for use with something else.
thanks

[ 08-27-2004, 07:09 PM: Message edited by: Luciano Brigite ]

 |  IP: Logged



All times are Central (GMT -6:00)  
Post New Topic  Post A Reply Close Topic    Move Topic    Delete Topic    next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:



Powered by Infopop Corporation
UBB.classicTM 6.3.1.2

The Film-Tech Forums are designed for various members related to the cinema industry to express their opinions, viewpoints and testimonials on various products, services and events based upon speculation, personal knowledge and factual information through use, therefore all views represented here allow no liability upon the publishers of this web site and the owners of said views assume no liability for any ill will resulting from these postings. The posts made here are for educational as well as entertainment purposes and as such anyone viewing this portion of the website must accept these views as statements of the author of that opinion and agrees to release the authors from any and all liability.

© 1999-2018 Film-Tech Cinema Systems, LLC. All rights reserved.